เปลี่ยนเป็นภาษาไทย

Change to English
ยินดีต้อนรับเข้าสู่เว็บไซต์ห้องศึกษาด้วยตนเองคณะพยาบาลศาสตร์ มหาวิทยาลัยมหาสารคาม
 แสดงรายละเอียดบรรณานุกรม
  กลับหน้าหลัก

Marc Display : E-mail record : QR code ปิดหน้าต่าง
E-books : เกี่ยวกับ Collections
ภาพปก
 ชื่อเรื่อง 
Nutrition in public health : a handbook for developingprograms and services / edited by Sari Edelstein
 ISBN  9780763777913(pbk.)
 ISBN  0763777919(pbk.)
 พิมพ์ลักษณ์  Sudbury, MA : Jones & Bartlett Learning, c2011
 ครั้งที่พิมพ์  3rd ed
 ลักษณะทางกายภาพ  xx, 424 p. : ill. ; 28 cm
 หมายเหตุ  Contents: Part I: Applying nutrition to public health
-- Nutritional epidemiology: an introduction / Lisa S. Brown, Dolores M. Wolongevicz, and Stefanie Giampa
-- Applying nutrition science to the public^'s health / Carol E. O^'Neil and Theresa A. Nicklas
-- Part II: Assessing and intervening in the community^'s nutrition needs
-- Community needs assessment / Elizabeth Metallinos-Katsaras
-- Reaching out to those at highest nutritional risk / Rachel Colchamiro and Jan Kallio
-- Addressing overweight in children: a public health perspective / Inger Stallmann-Jorgensen and Edna Harris-Davis
-- Intervening to change the public^'s eating behavior / Yeemay Su Miller
-- Part III: Shaping the policies that affect the public^'s health
-- Creating public policy / Bruce Rengers
-- Advocating and influencing health and nutrition policies / Bruce Rengers-- Role of the United States Department of Agriculture inpublic health nutrition / Beverly J. McCabe-Sellers and Margaret L. Bogle -- Part IV: Promoting the public^'s nutritional health -- Growing a healthier nation: maternal, infant, child, and adolescent nutrition / Shortie McKinney, Beth Leonberg, and Bonnie Spear -- Importance of public health nutrition programs in preventing disease and promoting adult health / Judith Sharlin -- Assuring nutrition for older adults / Joseph M. Carlin -- Providing nutrition services in public health primary care / Arlene Spark -- The baby boomers: identification of wellness needs / Stacey Chappa, ShirleyChao, and Sari Edelstein -- Maintaining nutrition and food service standards in group care / Thelma B. Baker -- Part V: Protecting the public^'s nutritional health -- Safeguarding the food supply / Paul N. Taylor -- Food security and adequate food access for the public / David H. Holben -- Security of the food supply and bioterrorismpreparedness / Barbara Bruemmer -- Part VI: Managing thesystem -- Planning and evaluating nutrition services for the community / Julie M. Moreschi -- Managing data / Elizabeth Barden -- Managing money / Katherine Cairns -- Part VII: Mobilizing personnel -- Staffing public health nutrition programs and services / Cynthia Taft Bayerl -- Managing public health nutrition personnel / Esther Okeiyi -- Leveraging nutrition education throughthe public health team / Deepa Arora -- Part VIII: Surviving in a competitive world -- Networking for nutrition / Patti S. Landers -- Marketing nutrition programs and services / Nancie Herbold and Paul N. Taylor-- Earning administrative support / Jeannette M. Beasley-- Striving for excellence and envisioning the future / Marcia Thomas and Pamella Darby
 หัวเรื่อง  Nutrition--United States--Handbooks, manuals, etc
 หัวเรื่อง  Public health--United States--Handbooks, manuals, etc
 หัวเรื่อง  Nutrition policy--United States--Handbooks, manuals, etc
 หัวเรื่อง  Nutritional Physiological Phenomena--United States
 หัวเรื่อง  Needs Assessment--United States
 หัวเรื่อง  Nutrition Policy--United States
 หัวเรื่อง  Public Health Practice--United States
 หัวเรื่อง  Risk Factors--United States
 ผู้แต่งร่วม  Edelstein, Sari
รายการนี้ยังไม่มีแท็ก
คุณยังไม่ได้ล็อกอิน คุณสามารถมีกิจกรรมร่วมกับเว็บไซต์ได้ แต่ต้องล็อกอินก่อน ::
  ล็อกอิน
ลำดับที่ ประเภท เลขเรียก สถานที่ สถานะ
1. หนังสือ
หนังสือ
QU 145 N9752 2011  
  
หนังสือทั่วไป On Shelf
  ขอยืม
Note:2556
   [แสดง 1/1 รายการ]



 Union Library Management : ULibM
Copyright 2024. All Rights Reserved.