เปลี่ยนเป็นภาษาไทย

Change to English
ยินดีต้อนรับเข้าสู่เว็บไซต์ห้องศึกษาด้วยตนเองคณะพยาบาลศาสตร์ มหาวิทยาลัยมหาสารคาม
 แสดงรายละเอียดบรรณานุกรม
  กลับหน้าหลัก

Marc Display : E-mail record : QR code ปิดหน้าต่าง
ภาพปก
 ชื่อเรื่อง 
Krause’s food & the nutrition care process / [edited by]L. Kathleen Mahan, Janice L. Raymond
 ชื่อเรื่องที่แตกต่าง  Food & the nutrition care process
 ชื่อเรื่องที่แตกต่าง  Krause^'s food and the nutrition care process
 ISBN  978-032-33-4075-5
 พิมพ์ลักษณ์  St. Louis, Missouri : Elsevier, c2017
 ครั้งที่พิมพ์  14th ed.
 ลักษณะทางกายภาพ  xvii, 1134 p. : ill. ; 28 cm.
 หมายเหตุ  Contents: Part I Nutrition assessment
-- Intake : degestion,absorption, transport, and excretion of nutrients
--Intake : energy
-- Inflammation and the pathophysiology ofchronic disease
-- Intake : analysis of the diet
--Clinical : nutritional genomics
-- Clinical : water,electrolytes, and acid-base balance
-- Clinical :biochemical, physical, and functional assessments
--Clinical : food-drug interactions
-- Behavioral-environmental : the individual in the community
-- Part IINutrition diagnosis and intervention -- Overview ofnutrition diagnosis and intervention -- Food and nutrientdelivery : diet guidelines, nutrient standards, andcultural competency -- Food and nutrient delivery :complementary and integrative medicine and dietarysupplementation -- Food and nutrient delivery : nutritionsupport -- Education and counseling : behavioral change --Part III Nutrition in the life cycle -- Nutrition forreproductive health and lactation -- Nutrition in infancy-- Nutrition in childhood -- Nutrition in adolescence --Nutrition in the adult years -- Nutrition in aging -- PartIV Nutrition for health and fitness -- Nutrition in weightmanagement -- Nutrition in eating disorders -- Nutritionin exercise and sports performance -- Nutrition and bonehealth -- Nutrition for oral and dental health -- Part VMedical nutrition therapy -- Medical nutrition therapy foradverse reactions to food : food allergies andintolerances -- Medical nutrition therapy for uppergastrointestinal tract disorders -- Medical nutritiontherapy for lower gastrointestinal tract disorders --Medical nutrition therapy for hepatobiliary and pancreaticdisorders -- Medical nutrition therapy for diabetesmellitus and hypoglycemia of nondiabetic origin -- Medicalnutrition therapy for thyroid, adrenal, and otherendocrine disorders -- Medical nutrition therapy foranemia -- Medical nutrition therapy for cardiovasculardisease -- Medical nutrition therapy for pulmonary disease-- Medical nutrition therapy for renal disorders --Medical nutrition therapy for cancer prevention treatment,and survivorship -- Medical nutrition therapy for HIV andAIDS -- Medical nutrition therapy in critical care --Medical nutrition therapy for rheumatic disease -- Medicalnutrition therapy for neurologic disorders -- Medicalnutrition therapy for neurologic disorders -- MNT inpsychiatric and cognitive disorders -- Part 6 Pediatricspecialties -- Medical nutrition therapy for low-birth-weight infants -- Medical nutrition therapy for geneticmetabolic disorders -- Medical nutrition therapy forintellectual and developmental disabilities
 หัวเรื่อง  Diet Therapy
 หัวเรื่อง  Food
 หัวเรื่อง  Nutritional Physiological Phenomena
 ผู้แต่งร่วม  Mahan, L. Kathleen, ed.
 ผู้แต่งร่วม  Raymond, Janice L., ed.
 ผู้แต่งร่วม  Krause, Marie V.
รายการนี้ยังไม่มีแท็ก
คุณยังไม่ได้ล็อกอิน คุณสามารถมีกิจกรรมร่วมกับเว็บไซต์ได้ แต่ต้องล็อกอินก่อน ::
  ล็อกอิน
ลำดับที่ ประเภท เลขเรียก สถานที่ สถานะ
1. หนังสือ
หนังสือ
WB400 K91 2017 c.1 
  
หนังสือทั่วไป On Shelf
  ขอยืม
2. หนังสือ
หนังสือ
WB400 K91 2017 c.2 
  
หนังสือทั่วไป On Shelf
  ขอยืม
   [แสดง 2/2 รายการ]

รายการใกล้เคียง
    หัวเรื่อง [Diet Therapy]
    หัวเรื่อง [Food]
    หัวเรื่อง [Nutritional Physiological Phenomena]



 Union Library Management : ULibM
Copyright 2024. All Rights Reserved.